Våra erfarenheter av Miss Hosting

Miss HostingDenna blogg ligger på webbhotellet Miss Hosting och jag har använt det sedan starten av denna blogg. Vad tycker jag egentligen om webbhotellet och hur har det fungerat? Här kan ni läsa om vad jag tycker om det.

Innan jag börjar tänkte jag tipsa om webbhotelllista.se där ni kan läsa recension om webbhotellet och även läsa kundomdömen om vad andra tycker. Ett bra sätt att skaffa sig en bredare uppfattning helt enkelt.

En blogg som denna borde inte vara ett problem för något webbhotell anser jag även om det uppenbart är så att flera webbhotell i Sverige inte verkar klara av det bra på de billigaste paketen. Detta är ju under all kritik, men hur står sig då Miss Hosting i detta?

Generellt sätt har det fungerat väldigt bra och det presterar bättre än vad jag förväntade mig. Ibland har där varit kortare driftstörningar men svårt att säga vad exakt det beror på. Kan ju vara nätstörningar också för det rör sig om någon minut och sen fungerar det klockrent igen.

Jag använder det billigaste webbhotellskontot hos Miss Hosting vilket kostar 39 kronor i månaden har jag för mig. Det är bland det billigaste man kan få tag på idag och dessutom erbjuder de fortfarande hela första året för 10 kr / mån vilket såklart gör det väldigt bra med.

Om ni vill köra flera domäner eller vill få ut mer av ert konto så är de andra inte dyra heller och jag misstänker att det knappast är sämre att välja dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.