Jakten på ett centralt hotell i Paris

Det har verkligen känts som en jakt för att hitta ett hotell i centrala Paris. Jag ska resa dit i början av oktober för shopping, god mat och lite hederligt turistande men jag har ingen lust att bo dåligt till utan jag vill kunna upptäcka så mycket av staden jag kan på egna ben.

Jag ska bara vara där i några dagar och för att få ut mest av min resa känner jag att jag vill hitta ett centralt boende i Paris med rätt läge. När jag har sökt och titta på vilka alternativ där finns så dyker det upp en hel del intressanta alternativ men det är inte riktigt så enkelt för mig.

Det är prioriterat att jag bor på ett fyrstjärnigt hotell eller ett med högre standard. På samma sätt är det viktigt att detta hotellet ligger någorlunda i de stadsdelar som jag vill och avslutningsvis så ska priset inte sticka iväg för mycket.

Ni inser ju säkert precis som jag att denna kombination av bra hotell med ett centralt läge och till rätt pris inte är den lättaste kombinationen. Jag är dock inte hur kräsen som helst när det kommer till priset och jag behöver absolut inte bo lyxigt, bara jag känner att hotellet håller en bra standard.

Nu verkar det dock som jag hittat något som ligger nära bra shoppingmöjligheter och som inte kostar ”mer än” 1500 kr per natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.