Jag borde använt rabattkod till Zalando

Nu några dagar efter köpet av träningskläder till min bror så inser jag att jag gjorde ett litet misstag när jag genomförde beställningen hos Zalando. Även om Zalando är en bra e-butik med ett brett utbud av artiklar så jag har aldrig handlat av dem tidigare och nu visar det sig att de har en rabattkod som ger 10% rabatt på hela köpet för nya kunder.

Jag brukar inte vara den som letar efter rabattkoder men det är egentligen rätt dumt att inte göra när man handlar online. En snabb sökning och fungerar inte de första man provar så kan man ju hoppa över det. Men har man tur är där kanske någon passande rabattkod. I mitt fall hade det ju varit 10% om jag bara letat upp en rabattkod till Zalando från en passande hemsida som listar dem.

Sen bör man väl skilja på rabattkoder och kampanjer kan jag tycka. Efter att ha sökt runt lite för att se vad där finns så är det många som blandar ihop rea, kampanjer och erbjudanden med rabattkoder. Det är väl ett sätt för dem att erbjuda mer till sina besökare men det borde göras tydligare tycker jag nog.

Men man kan ganska snabbt se om det är en rabattkod eller inte. Om de skriver 70% så är det förmodligen en rea med gamla produkter som säljs ut till som mest 70% nedsatt pris. Det är också troligt att man hittar samma erbjudande om man klickar runt på e-butiken man ska handla av. En rabattkod är ofta en kod som ger en form av rabatt vid kassan. Dessa brukar gälla kanske en produktkategori eller hela ordern och vanligtvis är det för bra för att vara sant. 10% är ju dock rimligt och en hygglig rabatt att få om man handlar för 1500 kr t.ex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.