Årets Halloween en fullträff

Årets Halloweenfirande har varit riktigt klockrent där vi tillsammans några andra haft en bra tillställning.

Jag tror allting började runt midsommar när samma gäng firade tillsammans och ämnet högtider kom på tal. Vi var ganska många som tyckte att Halloween blivit påtryckt högtid eller att det var känslan man fick som vuxen.

Vi delade alla övertygelsen om att Halloween inte bara är en maskerad och det blir ofta ett trevligare tema om man håller sig till det som är lite ”läskigt”. Sen kan man ju dra det hur långt man vill genom att investera utklädnad och smink för tusentals kronor eller gör det enkelt.

Vi var alla inne på att göra det väldigt enkelt och således bestämdes temat för det redan där. Istället försökte vi jobba med Halloween som tema ut efter vad vi ville få ut av att träffas på hösten.

Alla kom lätt utklädda och jag tror ingen passerade utklädnads budgeten som var max 200 kronor exkl. frakt. Med andra ord lite smink och en hatt och sen välja de mest lämpliga kläderna men själv har.

Vi som höll i festen fixade dekoration, dukning m.m. medan de andra stod för knytet. Det blev riktigt bra och i mellan maten körde vi lite trevliga ”lekar” och annat kul.

Jag vill bara säga det att vi var trötta på att fira Halloween efter av hur andra gör och valde att göra det på vårt sätt. Egentligen är det bara en vanligt tillfälle som kryddas lite med Halloweentema vilket passade oss utmärkt. Det finns inget rätt eller fel bara man har kul 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.